Lirik Lagu Ricik Ricik banyumasan

Ricik gemricik gurimise wis teka sedela maning
Bapake wis teka nyong kaget
Aduh rika mbekta napa
Bungkus pethak niku isi napa

Kiye gendung leh oleh kang larang pitukone
Pinten pitukone pak,
Kula sagah pak, sagah pak sagah mawon
lha iya Tampakena gendung aja bosen
eh tobil Jebulane gambare calone kangmase

Rama rama jaluk madhang lawuh uyah
Moh madhang lawuhe uyah rama jaluk bojo sing dadi lurah
Rama rama, jaluk madhang lawuh trasi
moh madhang lawuhe trasi rama
Jaluk bojo sing dadi pulisi
Rama rama, jaluk madhang lawuh tahu
moh madhang lawuhe tahu rama
Jaluk bojo sing dadi bau
Rama rama, jaluk madhang ajang godhong
moh madhang ajange godhong rama
Jaluk kanca sing gotong royong
Rama rama, jaluk madhang lawuh kripik
moh madhang lawuhe kripik rama
Jaluk bojo sing dadi dadi carik

Wakul kayu cepone wadah pengaron
Kapanane ketemu pada dewekan
Turi rawa kulintang kembang kuyanti
Kurandangan goleti sing eman maning
Dongkel gelang jenenge bung alang alang
Wis ajege wong lanang gede gorohe
Lisus kali kedung jero banyu mili
Meneng soten atine bolar baleran

1 komentar:

Anonim mengatakan...

suwun nggih mas